مقالات

تفاوت شینگل آسفالتی و شینگل کامپوزیتی

شینگل ها ازجمله سقف های جدیدی می باشند که قدمت نسبتا کمی در تاریخ صنعت سقف سازی دارند، آنها بسیار کاربردی و دارای انواع مختلفی می باشند.
ویژگی های آنها بسیار متعدد می باشد به همین دلیل است که سبب شده است تا آنها همواره مورد استفاده بسیاری قرار گیرند.
از جمله شینگل های معروف شینگل های آسفالتی و کامپوزیتی می باشند، که هریک دارای ویژگی های مختص به خود می باشند، به عنوان مثال از جمله ویژگی های بارز شینگل های آسفالتی میتوان قابلیت انعطاف پذیری آن را ذکر کرد.
البته این نکته نیز ناگفته نماند که گاهی ممکن است برای یک سقف از ترکیب این دو نوع شینگل آسفالتی و کامپوزیتی استفاده کرد، که این امر موجب افزایش میزان مقاومت و حفظ پایداری و استحکام سقف خواهد شد.

این دو نوع از شینگل ها دارای برخی از ویژگی های مشترک نیز می باشند که از جمله آنها میتوان به،

۱- حفظ دمای منزل

هر دو نوع این شینگل ها می‌توانند موجب شوند تا دمای منزل حفظ شود. عملکرد که آنها به این صورت می باشد که، تهویه مناسب هوای داخل منزل را انجام میدهند و از از سرد شدن هوای داخل منزل جلوگیری می نمایند، این ویژگی مناسب منازلی می باشد که در مناطقی با آب و هوای سرد قرار دارند، و همواره افراد منزل به دنبال گرم کردن هوای داخل منزل می باشند.

۲- مقاومت در برابر عوامل مختلف

از جمله ویژگی های مشترک شینگل های آسفالتی و کامپوزیتی میتوان به مقاوم بودن آنها در برابر عوامل مختلف اشاره کرد، آنها می‌توانند در برابر شرایط جوی مختلف پایداری خود را حفظ می نمایند.
و در برابر عوامل همچون برف، باران، تگرگ و… به راحتی دچار مشکل و خرابی نخواهند شد.

تفاوت شینگل آسفالتی و کامپوزیتی

۳- نصب و تعمیر آسان

این نوع از شینگل ها نصب بسیار آسانی را به همواره دارند و همچنین تعمیر آنها نیز برای افراد همواره با دشواری همراه نخواهد بود، البته از این مسئله نیز غافل نشوید که چنانچه شینگل ها دچار هرگونه خرابی و یا مشکل شدند باید هرچه سریع تر اقدام به تعمیر آنها نمایید.
و اجاره ندهید که میزان خرابی آنها افزایش یابد. فورا و در اسرع وقت تعمیر آنها را به یک فرد تعمیر کار حرفه ای بسپارید.

۴- قابلیت شسشتو

هر دوی شینگل های آسفالتی و کامپوزیتی قابلیت شسشتو دارند، و افراد می‌توانند به راحتی اقدام به شستشوی آنها نمایند. که این گزینه سبب می‌شود تا افراد بتوانند در بازه های زمانی مشخص اقدام به شستشوی آنها نمایند.
همانطور که در پیش تر به این موضوع اشاره کردیم شینگل آسفالتی و شینگل کامپوزیتی هر دو نوعی پوشش کامپوزیتی برای سقف‌ها هستند، اما در کنار وجود شباهت های موجود، تفاوت‌هایی در مواد و ویژگی‌های آن‌ها وجود دارد، که در ادامه

این مقاله قصد داریم به تفاوت های موجود میان آنها بپردازیم و هر یک را مورد بررسی قرار دهیم.

۱-شینگل آسفالتی

این نوع از شینگل‌ها اغلب به عنوان شینگل‌های آسفالتی یا شینگل‌های آسفالتی سخت شناخته می‌شوند. آن‌ها از پوشش آسفالت و ذرات معدنی مختلف تشکیل شده‌اند و معمولاً دارای دو نوع لایه می باشند، لایه‌های فیبرگلاس یا فلزی می باشند.
این نوع از شینگل‌ها دارای ویژگی های متعددی می باشند، از جمله آنها می‌توان به مقاوم بودن آنها در برابر عواملی همچون آب، حرارت، و آفت‌های آلی و تغییرات جوی اشاره کرد. به همین جهت از آن‌ها برای ساختمان‌های مسکونی و تجاری استفاده می‌شود.

۲-شینگل کامپوزیتی

 این نوع شینگل‌ها از ترکیب مواد مختلف مانند چوب، پلاستیک و فیبرگلاس ساخته می‌شوند. آن‌ها به‌طور ظاهری شبیه چوب و سنگ هستند و گاهی اوقات با تلفیق طرح‌ها و رنگ‌ها انتخابات ظاهری بیشتری ارائه می‌دهند. شینگل کامپوزیتی معمولاً سبک‌تر از شینگل آسفالتی هستند و نصب آن‌ها نیز معمولاً آسان‌تر است. از آن‌ها برای ایجاد ظاهر طبیعی و زیبا در ساختمان‌های مسکونی استفاده می‌شود.
همچنین از دیگر ویژگی های آن میتوان به ارزان‌تر بودن و نصب آسان‌تر از شینگل آسفالتی یکی از دلایل محبوبیت شینگل کامپوزیتی در برخی پروژه‌ها اشاره کرد. اما انتخاب نوع مناسب شینگل وابسته به نیازها و بودجه شماست.

آشنایی با شینگل کامپوزیتی

شینگل کامپوزیتی یک نوع پوشش برای سقف است که از ترکیب مواد مختلف مانند چوب، پلاستیک، فایبرگلاس و چیپ‌های معدنی تشکیل شده است.
این نوع شینگل‌ها به‌طور ظاهری شبیه به چوب و سنگ هستند و معمولاً در طرح‌ها و رنگ‌های متنوعی عرضه می‌شوند.

در ادامه قصد داریم به مزایای شینگل کامپوزیتی بپردازیم و هریک را مورد بررسی قرار دهیم.

۱-ظاهر طبیعی

 شینگل کامپوزیتی طراحی‌شده است تا ظاهر طبیعی چوب و سنگ را به‌اصطلاح‌ها پوشاند. این باعث می‌شود تا سقف‌های مجهز به این نوع شینگل‌ها زیبا و جذاب به نظر بیایند.

۲-سبک وزن

شینگل‌های کامپوزیتی سبک‌تر از شینگل‌های آسفالتی هستند، این امر موجب می‌شود تا نصب آنها بسیار آسان‌تر در خصوص پروژه‌های ساختمانی باشد، و همواره چنانچه این امر توسط فرد متخصص صورت گیرد در کوتاه ترین زمان ممکن مرحله نصب صورت خواهد گرفت.

۳-مقاومت در برابر هوا و آب

 این نوع شینگل‌ها معمولاً ضد آب بوده و در برابر عوامل جوی و حملات آلی مقاومت خوبی دارند، و همانطور که در پیش تر به این موضوع پرداخیتم از قابلیت شستشو نیز برخودار می باشند.

۴-عمر طولانی

 شینگل‌های کامپوزیتی می‌توانند ماندگاری طولانی‌تری نسبت به بعضی نوع شینگل‌های دیگر داشته باشند، و بتوان از آنها سالیان سال استفاده نمود. اگر بخواهیم به طور حدودی میزان طول عمر این نوع از سقف ها را تخمین بزنیم، می‌توانیم اینطور بگوییم که از آنها به طور تقریبی برای سی تا پنجاه سال استفاده نمود.

 

آشنایی با شینگل کامپوزیتی

۵-کاربردهای متنوع

شینگل کامپوزیتی می‌تواند بر روی سقف‌های مسکونی، تجاری، و دیگر ساختمان‌ها مورد استفاده قرار گیرد، از این رو می‌توان متوجه این موضوع شد که آنها همواره دارای کاربرد های متنوعی می باشند و قابل استفاده برای انواع مختلفی از کاربرد ها قرار می‌گیرند.

۶- عدم آسیب به محیط زیست

 شینگل کامپوزیتی بر خلاف سایر شینگل ها همچون شینگل آسفالتی موجب آسیب دیدگی محیط زیست نمی شود، ساختار شینگل آسفالتی به این صورت می باشد که در پشت آن یک لایه کاغذی وجود دارد، که این لایه می‌تواند موجب شود تا این شینگل تاثیرات منفی از خود در محیط زیست برجای بگذارد. اما شینگل کامپوزیتی نه تنها بازخورد منفی از خود به جای نمی گذارد، بلکه به محیط زیست کمک نیز می نماید.
به طور کلی، شینگل کامپوزیتی یک گزینه محبوب و جذاب برای ایجاد ظاهر زیبا و مقاوم در سقف‌های ساختمان‌ها است. با انتخاب مناسب طرح و رنگ، می‌توانید ظاهری منحصر به فرد و شخصیت به ساختمان خود ببخشید.

نصب پوشش شینگل چگونه است؟

نصب پوشش شینگل یک فرآیند کامل است که نیازمند دقت و توجه به جزئیات است.
این فرآیند را می‌توان در چند مرحله خلاصه کرد، البته این نکته بسیار حائز اهمیت می باشد که نصب پوشش شینگل حتما می بایست توسط فردی صورت گیرد که دارای تجربه کافی در خصوص این زمینه باشد.

۱-آماده‌سازی سطح سقف

در مرحله اول ابتدا میبایست سطح سقف مورد بررسی قرار گیرد و اطمینان حاصل شود که بدون نقص است و همچنین تمیز می باشد. چنانچه سقف دارای هرگونه مشکل می‌باشد حتما باید، هر گونه اقدام جهت ترمیم یا تعمیر آن قبل از نصب شینگل انجام شود.

۲-نصب لایه‌های زیرین

سپس پس از آنکه فرایند آماده سازی سقف صورت گرفت، نوبت به نصب لایه های زیرین می رسد. بر روی سطح سقف، لایه‌های زیرین که دارای جنس هایی همچون فلز، فیبرگلاس، یا لایه‌های آسفالتی می باشند، برای ایجاد پایه مناسب برای نصب شینگل نصب می‌شود.

۳-نصب شینگل‌ها

نحوه نصب شینگل ها امری بسیار مهم محسوب می شود و باید حتما حین نصب توجه ویژه ای به این موضوع داشته باشید، شینگل‌ها از پایین به بالا نصب می‌شوند. ابتدا اولین ردیف شینگل‌ها را از یک کنار سقف شروع کنید و در طول سطح سقف محلی را که شینگل‌ها روی آن قرار می‌گیرند با یک خط راهنما مشخص کنید. سپس با استفاده از چسب یا مهره‌های نصب، شینگل‌ها به سطح سقف چسبانده می‌شوند.

نصب پوشش شینگل چگونه است؟

۴-تنظیم و ترمیم

حتما از این موضوع اطمینان حاصل کنید که شینگل‌ها به درستی تنظیم و قرار داده شده‌اند و همچنین اطمینان حاصل کنید که هر قسمت از سقف پوشیده شده است، و قسمتی را از قلم ننداخته اید.

۵-نصب لوازم تکمیلی

 در انتهای نصب شینگل‌ها، لوازم تکمیلی مانند لوله‌ها، دالان‌ها و ورودی‌ها نصب می‌شوند و همچنین اطمینان حاصل می‌شود که کل پوشش به درستی انجام شده است.
مهم است که نصب پوشش شینگل توسط تکنسین‌های ماهر و حرفه‌ای صورت گیرد تا از کیفیت و طول عمر طولانی شینگل‌ها اطمینان حاصل شود.
همچنین برای نصب بهتر و مطمئن‌تر، می‌توانید دستورالعمل‌های تولیدکننده شینگل را دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *